Nilüferhatun İlkokulu
ALEMDAR MH. NİLÜFER CD. SEVİMLİ SK. NO3 /1 OSMANGAZİ BURSA OKULUMUZ YAKIN ÇEVRE YOLUNUN KENARINDA OLUP BOTANİK PARKIN KARŞISINDA KALMAKTADIR. OKULUMUZA 97/95/43H/93 NUMARALI OTOBÜSLER VE SOĞANLI DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

VİZYON

Geleneği ve değişimi bütünleştirerek geleceği elinde tutan, çağdaş bir okul. 30 kişilik sınıflarda bilgisayar destekli ve öğrenci merkezli uygulanan eğitim öğretim. Öğrencilerimizin ilgisini çekecek, çağdaş eğitim öğretim ortamı olan bir okul. Güleryüzlü ortamda önce insan anlayışından yola çıkarak hazırlanan bir ortam ile mutlu yarınları hedefleyen bir okul.

MİSYON

Sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenli,üretken ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisiyle ve toplumla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

7.50-12.50 13.00-17.50

DOĞALGAZ KOMBİ

Pansiyon Bilgisi

MERKEZDE

BOTANİK PARK, HAYVANAT BAHÇESİ YÜRÜME MESAFESİNDE.

FUTBOL BASKETBOL HALK OYUNLARI

OKULUMUZDA 8 PROJE YURUTULMEKTEDİR.